Tulosta
Valokuvakilpailu 2012

12.10.2012 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Hei eskimot!

Aika on taas koittanut perinteiselle VALOKUVAKILPAILULLE! Sen satoa saamme ihailla puurojuhlassa, jossa myös parhaat kuvat palkitaan lahjakorteilla. Puurojuhlissa 1.12.2012 selviää myös kuka on Vuoden Eskimo 2012!

Olemme saaneet Eskimo-valokuvauskilpailuista vuosien varrella paljon upeita, tuoreita kuvia kalenteriin, tiedotteisiin ja kotisivuille. Jatkoa seuraa, sillä valokuvauskilpailu järjestetään myös tällä kaudella.
Kilpailusarjat ovat:
1. Melontamaisemat
2. Melontakuvat (kaikenlaiset kuvat melontatilanteista, "action-sarja")
3. Eskimotoiminta (kuvia Timeistä, ToMeista, retkiltä, kursseilta, altaalta, vajalta, grillistä, talkoista yms. seuratoiminnan tilanteista...)

Jokainen eskimo voi lähettää kilpailuun enintään 5 kuvaa/sarja. Kuvien tulee olla digikuvia. Kilpailukuvat tulee lähettää sähköpostitse 14.11.2012 mennessä osoitteeseen eskimotiedote@espooneskimot.fi

Kuvatiedostot tulee nimetä selkokielisesti, mielellään kuva-aiheen mukaisesti ja vaikkapa nimikirjaimet alkuun. Sähköpostiviestissä tulee olla mukana myös kuvaajan yhteystiedot (nimi, puhelin, sähköpostiosoite)

Kilpailukuvia tulee saada käyttää seuran viestinnässä ilman eri korvausta. Kuvaajan nimi kerrotaan kuvien käytön yhteydessä.

Tuomariston valitsee jokaisen sarjan voittajan ja kuvaajat palkitaan 75 euron melonta-aiheisilla lahjakorteilla. Kilpailukuvien esittely ja palkintojenjako pidetään Puurojuhlissa. Puurojuhlista tarkempaa tietoa lähitulevaisuudessa.


Kirjaudu sisään