Tulosta
SISÄVESIRETKI 2018

20.06.2018 - Kirjoittanut: Jarmo

Sisävesiretki 2018 suuntautuu Puulalle Leena A:n vetämänä. Lähdemme Espoosta vajalta keskiviikkona 25.7. aamulla ja palaamme lauantai-iltana 28.7. Tarkempi aikataulu sovitaan lähtijöiden kesken ja se riippuu mm. siitä, löytyykö lähtijöistä sellaista autokuntaa, joka voi vetää trailerin vai lähdemmekö pareittain kajakit katoilla.

Laskemme kajakit vesille Mainiemen venesatamasta Kangasniemen ja Hirvensalmen väliltä ja tarkoitus on meloa Puulan allasta rauhallista tahtia myötäpäivään ympäri. Alustavat yöpymispaikat ovat Vuohisaari (Rämiäisen itäpuolella), Iso-Säkkisalo ja Tanelinsaari (Koveron länsipuolella). Päivämatkat ovat suunnilleen seuraavat: keskiviikko 25.7. n. 10 km, torstai ja perjantai 15-20km kumpanakin päivänä ja lauantai n. 10 km. Torstai-iltana majoitumme Metsähallituksen vuokrakämppään, jossa on mahdollisuus saunomiseen ja yöpymistilat 6 hengelle. Muut yöpymiset maastossa telttaillen, koko retki entiseen tapaan omin eväin ja omin varustein.

Suuntaa antavan Puulan kartan löydät kätevästi vaikkapa Metsähallituksen luontoon.fi -verkkopalvelusta hakusanalla "Puula".

Retki on tarkoitettu jäsenille. Tällä reissulla ei haalita niinkään kilometrejä mutta sinun pitää siis jaksaa meloa monena peräkkäisenä päivänä matkaa 4-5km:n tuntivauhdilla, myös mahdollisesti tuulisissa keleissä. Toki säädämme reittiä tarvittaessa kelien mukaan mutta pisimpinä päivinä melonta-aikaa kertyy n. 4-5 tuntia päivässä. Jos olet epävarma, käy kokeilemassa vaikkapa Suvisaariston tai Pentalan kiertoa kahtena-kolmena peräkkäisenä päivänä.

Ilmoittautua voit suoraan puheenjohtajalle (leena.arpiainen@saunalahti.fi), jolta saa myös lisätietoja. Kerro samalla, voitko lähteä omalla autolla ja/tai voitko vetää trailerin.
Seura maksaa km-korvaukset kärryn vetäjälle (30 snt/km), muut autokunnat jakavat keskenään matkakustannukset.

Tervetuloa mukaan mahtavaan porukkaan Puulalle!


Kirjaudu sisään