Tulosta

Koemelotus

KOEMELOTUS

Koemelotus on tarkoitettu sinulle, joka olet käynyt peruskurssin muualla kuin Espoon Eskimoissa tai omaat muulla tavoin hankitut vastaavat taidot.

Kokeen tarkoituksena on varmistaa, että kokelas hallitsee monipuolisesti melonnan perusteet ja kykenee liikkumaan itsenäisesti ja turvallisesti vesillä. Espoon melontavedet ovat erityisen vilkkaasti liikennöityjä, minkä vuoksi kajakin/kanootin riittävä hallinta kaikissa tilanteissa on tärkeää.  Panostamme tämän opettamiseen myös omilla peruskursseillamme. Koemelotuksen järjestävät koulutetut melontaohjaajat.

Koemelotus järjestetään ennakkoon sovittuna päivänä. Sen aikana käydään läpi Euro Paddle Pass 2 -taitokokeen asiat, jotka ovat:

- eteenpäin- ja taaksepäin melonta sekä pysäytys - kajakin ohjaaminen haluttuun suuntaan (kaarivedot, melaperäsin) - sivuttain melonta - alatuki ja kaatumisen estäminen - pelastautuminen ja pelastaminen - kaluston käsittely ja kuljetus.

Osa-alueet on hallittava vähintään tyydyttävästi. Lisätietoja kokeesta: http://www.melontajasoutuliitto.fi/koulutus/melonnan-koulutus/melonnan-taitokokeet/

Kesän 2017 koemelotuspäivä on keskiviikko 16.8. klo 18.00. Ilmoittaudu koemelotukseen: ilmoittautuminen@espooneskimot.fi. Kerro ilmoittautuessasi lyhyesti melontataustastasi sekä melotko kokeessa avokanootilla vai kajakilla. Kanootin/kajakin, aukkopeitteen kajakkiin, melan ja pelastusliivit saat tarvittaessa lainaksi seuralta.

Koemelotuksen hinta on 40 euroa, joka tulee maksaa ennakko-ohjeistuksen mukaisesti. Koemelotuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus liittyä Espoon Eskimoihin. Koemelotuksen kautta jäseniksi liittyvät maksavat ensimmäisenä vuonna täyden jäsenmaksun 75 euroa, avainpantin 20 euroa sekä liittymismaksun 100 euroa. Jos tarvitsen kanoottipaikkaa, vapaita säilytyspaikkoja voi tiedustella vajamestarilta sen jälkeen, kun jäsenyys on hyväksytty.

Kirjaudu sisään