Tulosta

Melontakoulutusta jäsenille

Melontakoulutusta Espoon Eskimoiden jäsenille

Tule mukaan TiMe- ja kurssiohjaajille suunnattuun melontakoulutukseen.
Järjestämme koulutusta Espoon Eskimoiden jäsenille keskittyen osallistujien taitoihin sekä ryhmän johtamiseen.
Parin vuoden melontakokemus voi olla hyvä, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia lisää melonnasta ja osallistua Eskimoiden toimintaan.

TiMe-ohjaajille koulutusta

Koulutuksen aikana varmistamme, että osallistujat saavuttavat vähintään TiMe-melontojen apuohjaajana toimimiseen riittävät taidot.
Uudet TiMe-ohjaajat saavat myöskin mentorin, jonka kanssa tulevan kesän TiMe-ohjaukset sujuvat.

Ti 9.5.2017 klo 18.00-21.00, Espoon Eskimoiden vaja: Ryhmän johtaminen, turvallisesti vesillä
La 20.5.2017 klo 18.00-19.30 Kauniaisten uimahalli, Eskimoiden hallivuoro: Melontataidot ja pelastautumiset
Su 21.5.2017 klo 10.00 - n. 16.00 Lyhyt päiväretki, paikka tarkentuu lähempänä ajankohtaa: Ryhmän johtaminen, turvallisesti vesillä.

Kouluttajina Eva-Lotta Backman-Winqvist ja Ulla Pellinen
Ilmoita kiinnostuksesta koulutukseen Ulla Pelliselle 30.4.2017 mennessä, ullapellinen@gmail.com

Melontaohjaajakurssi 17.-18.6.2017

Ohjaajakoulutus noudattaa Melonta- ja soutuliiton kurssisisältöä. Tutustu esivaatimuksiin liiton sivuilta. Opetus on maksuton.
Kouluttajana Jyri Heilimo.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Jyrille 4.6.2017 mennessä jyri.heilimo<miuku>gmail.com

Melontaopaskurssi 20.-21.5.2017

Opaskoulutus noudattaa Melonta- ja soutuliito kurssisisältöä. Tutustu esivaatimuksiin liiton sivuilta. Opetus on maksuton. Kouluttajana Jyri Heilimo.
Opaskurssiin kuuluu vielä toinen viikonloppu, joka sovitaan myöhemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Jyrille 7.5.2017 mennessä jyri.heilimo<miuku>gmail.com

 

Avokanootilla sooloilemaan!

Seuralla on useita kevytkulkuista sooloavokanoottia, mikä tarkoittaa, että seuramme on siirtynyt avokanoottimelonnassa nykyaikaan. Nämä soolot ovat kevyitä ja ketteriä, ne edustavat aivan erilaista maailmaa, kun ne vanhat muoviset kaksikkorohjakkeet. Soolon siirtämiseen laiturille ei tarvitse kärryjä etsiskellä - ne kulkevat olkapäällä lähes huomaamatta. Ja kun melalla vähän vetäisee, niin vauhtia tulee, että heikompaa hirvittää. Käykäähän siis kokeilemassa!

Jollei avokanoottisooloilun perustaidot ole vielä hallussa, niin helpoimmin ne oppii osallistumalla soolomelontakurssille. Se pidetään kolmena iltana 15., 17. ja 18. toukokuuta Eskimovajalla, maanantaina klo 17.30-21.00 ja muina päivinä klo 18.00-21.00.

Kurssilla opitaan kahtena ensimmäisenä päivänä mm. seuraavat asiat: Melominen suoraan eteenpäin ja pysäyttäminen; kääntyminen melan puolelle ja melattomalle puolelle; sivuttaissiirtyminen melan puolelle ja melattomalle puolelle; takaperin melonta. Kolmantena päivänä tehdään pieni melontalenkki, jonka aikana kertaillaan kahden ensimmäisen päivän tekniikoita sekä, olosuhteiden salliessa, harjoitellaan melontaa tuulessa ja aallokossa. Ajan/olosuhteiden salliessa voidaan kokeilla myös reskutuksia inkkarilla. 

Kurssin jälkeen osallistujalla on hallussaan taidot, joilla hän kohtuullisella säällä pääsee laiturista liikkeelle, osaa meloa haluamansa reitin kiertäen matkalle sattuvat karit ja muut mahdolliset esteet, selviytyy pystyssä moottoriveneen peräaalloista ja pääsee vielä takaisin Eskimotukikohtaan. Eli hän on valmis astumaan elämässään askeleen eteenpäin liittymällä itsenäisten soolomelojien joukkoon.

Kurssille mahtuu max 12 osallistujaa ja se on tarkoitettu vain EsEs jäsenille! Ilmoittautuminen tälle kurssille ullapellinen@gmail.com. Kurssin hinta jäsenille on 60 EUR. Maksuohjeet tulevat erikseen kurssille mahtuville. Vetäjinä näillä näkymin Juha "Fögö" Forsström, Ilkka Salmi, Leena Arpiainen, Maare Heinikoski ja Ulla Pellinen.


Lisäksi seura tukee koulutettavien osallistumista Hangossa järjestettävään HSKG-melontasymposiumiin 18.-20.8.2017. Lisätietoja hallituksen jäseniltä. Tervetuloa mukaan!Kirjaudu sisään