Tulosta

FAQ

Miten pääsee jäseneksi?

Seuramme on täynnä, joten uusia jäseniä voidaan ottaa vain eronneiden tilalle. Jäseneksi pääsee joko käymällä melonnan peruskurssin Eskimoilla tai tulemalla koemelotukseen, jos kurssin on käynyt muualla tai osaa jo meloa. Jäsenyys on henkilökohtainen. Peruskursseja on 3-4 vuosittain ja ne pidetään vajallamme Espoon Rullaniemessä alkukesästä. Kursseista ja koemelotuksista on tarkempaa tietoa verkkosivuillamme. Meillä voit opetella melomaan sekä kajakilla että inkkarilla. Jos sinulla on omaa kalustoa, voit tiedustella vapaita kanoottipaikkoja vajamestarilta.

Vajan avaimet

Vajalla ei ole päivystystä, joten jos haluat meloa muuten kuin ohjatuilla lenkeillä, tarvitset avaimen vajaan. Sen voit lunastaa erikseen ilmoitettavina päivystysaikoina tai Eskimotapahtumien yhteydessä, kun olet maksanut avainmaksun. Ota kuitti maksusta mukaan, kun tulet hakemaan avainta. Uusilla jäsenillä avainmaksu on valmiiksi merkittynä laskuun. Jos et tarvitse avainta, avainmaksua ei tarvitse maksaa. Hoidathan avainasian ajoissa, avaimia EI voi hakea esim. johtokunnan jäsenten kotoa...

Jos et enää tarvitse avainta, sen voi palauttaa puheenjohtajalle tai taloudenhoitajalle. Maksamme avainmaksun takaisin, jos oheistat palautukseen tilitietosi. Muistathan, että vajan avainta EI saa luovuttaa ulkopuolisille!

Omien lasten melottaminen:

Vanhemmat voivat ottaa omat pienet lapset mukaansa melomaan, vaikka he eivät olisi seuran jäseniä. Lapsen voi ottaa samaan kanoottiin kuin missä jäsenenä oleva aikuinen/aikuiset melovat. Jos lapsi on jo niin iso, että hän meloo eri kanootilla kuin aikuinen, sovelletaan vierasmelotussääntöä. Huomaathan, että pelastusliivien käyttö on PAKOLLISTA Eskimoissa!

Porukka-, polttari- ym. melotukset:

Eskimot ei järjestä lainkaan kaupallisia melotuksia seuran ulkopuolisille. Jos edustat yhdistystä tai muuta yleishyödyllistä yhteisöä, voit tiedustella yhteistyömahdollisuuksista puheenjohtajalta tai kurssisihteeriltä. Jos sinulla on melontakalusto omasta takaa, voit myös tiedustella melontakouluttajaa meiltä!

Kaluston vuokraus ja lainaus:

Eskimot vuokraa ja lainaa melontakalustoa vain jäsenilleen. Jäsenet voivat vuokrata myös seuran traileria. Katso tarkemmat ohjeet vaja- ja kalustosäännöistä.

Vierasmelotukset:

Eskimojäsenet voivat tuoda omia vieraitaan melomaan. Vieraita saa olla kerrallaan mukana 2 kpl. Jäsenen tulee olla itse vieraidensa mukana ja hän on vastuussa vieraidensa turvallisuudesta ja asiallisesta käyttäytymisestä vajalla. Samoja vieraita voi melottaa KERRAN melontakauden aikana. Katso tarkemmat ohjeet vierasmelotuksesta vaja- ja kalustosäännöistä.

Välivuosi jäsenyydestä:

Eskimoissa voi pitää YHDEN välivuoden jäsenyydestä. Syytä ei tarvitse ilmoittaa. Välivuodesta ilmoitetaan jäsenrekisterin hoitajalle, joka merkkaa tiedon rekisteriin. Vajan avain tulee palauttaa välivuoden ajaksi. Postituslistalle voi halutessaan jäädä, vaikka jäsenyys on jäähyllä. Välivuoden jälkeen jäsenyys jatkuu, jollei jäsen ilmoita eroavansa seurasta.


Kirjaudu sisään