Tulosta
Retkikurssi 29-30.8.2015

30.07.2015 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Kurssi on suunniteltu innokkaille melojille, jotka haluavat päästä tutustumaan meriretkeilyyn mukavassa seurassa. Enemmänkin meloneet ovat tervetulleita mukaan. Matkamelonnan lisäksi, käydään läpi navigointia, kajakin pakkaamista ja Eskimoiden ryhmäretkeilyn tapoja ja turvallisuusasioita. Sääolosuhteiden mukaan sitten muutakin mukavaa toimintaa.

Kokoontuminen lauantaina klo 9:00 vajalla. Suunnitelman mukainen kohde Bylandet, mutta sää ja muut tekijät voivat luonnollisesti  lopulliseen reittivalintaan. Palaamme vajalle sunnuntai iltana. Melontapäivän pituus n 20-25 km.

Melonta-aika n 5 tuntia päivässä, matkalla pidetään ainakin kaksi taukoa, joista toisella nautittaan lounas, eli varaa eväät valmiiksi.

Ruokaa tarvitset kahta lounasta, päivällistä ja aamiasta varten. Varaa lisäksi välipalaa ja ehkä pientä naposteltavaa matkan varelle. Lauantai iltana luultavasti mahdollisuus paistaa ruokaa nuotiolla, mutta retkikeitin hyvä varata mukaan. Vettä vähintään 3 litraa päivää kohden.

Lisäksi tarvitset teltan, makuualustan ja makuupussin. Kuivaa ja lämmintä vaatetta iltaa varten. Kannattaa huomioda, että sää saattaa muuttua.

Ilmoittautuminen ja mahdolliset kysymykset:

retket@espooneskimot.fi

Retken vetäjänä toimii Jussi Ruohonen.


Kirjaudu sisään