Tulosta
Pitkä meriretki 2016

11.06.2016 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Pitkä meriretki 2016 Ahvenanmaalle

Eskimoiden perinteinen meriretki toteutetaan viikolla 27 jälleen Ahvenanmaan upeissa ja harvaan asutuissa maisemissa. Tavoitteena kiertää Ahvenanmaa Bärndöstä lähtien.  Retken pituus n 200 ja km 5-6 päivää. Päivämatkojen pituus siis noin 40 kilometriä, jaettuna kuitenkin lähtökohtaisesti kolmeen legiin ja kahteen reippaaseen lepotaukoon. Reitillä on avomeriosuutta ja olosuhteet saattavat vaihdella kelin mukaan helposta haastavaan.


Retkellä  on mukana useita ohjaaja/opastason vetäjiä, joten nyt on erinomainen tilaisuus tutustua haastavampaan meriretkeilyyn kokeneessa porukassa. Retkelle lähtijältä edellytetään muutaman kesän melontakokemusta ja kykyä meloa vähintään 40 km vaihtelevissa ja välin mahdollisesti haasteellisissa olosuhteissa. Reskutustaito välttämätön. Majoittuminen telttoissa ja ruokailu luonnossa, joten tarvitset mukaan Suomen kesään sopivan retkeilyvarustuksen. Juomavettä saa saaristossa yleensä hyvin ja elintarvikkeita kohtuullisesti.


Alustava aikataulu  3.7 - 8.7. Tarkempi aikataulu ja ohjeet tulevat myöhemmin mukaanlähtijöille.


Huom
. Retki on vain Espoon Eskimoiden jäsenille.


Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostilla:
retket@espooneskimot.fi

Laita ilmoittautumiseesi lisäksi onko käytettävissäsi auto, tai oletko jo sopinut kuljetuksesta. Lähtökohtaiseti yhteen autoon mahtuu 3 kajakkia ja kolme melojaa.


Laita meiliin lisäksi lyhyt kuvaus melontakokemuksestasi ja yhteystietosi. 

Jussi


Kirjaudu sisään