Tulosta
Mustikkaretki 2010 (26. - 31.7.)

05.03.2010 - Kirjoittanut: Juha Saarinen

Ensi kesän Mustikkaretken reittisuunnitelma on nyt valmis. Kierrämme heinäkuun viimeisen, aurinkoisen, viikon aikana kuuden päivän lenkin Anttolasta Luonterin, Lietveden, Ruokoveden, Vuolteen- ja Väätämön kanavien kautta takaisin Anttolaan. Suunnitellut päivämatkat pääporukalle ovat maltilliset 20 km, mutta "tavoitteellisille" retkeläisille löytyy mukavia lisälenkkejä.

Google Maps -kartta tämän vuoden reitistä alla.

Yöpyminen ja ruokailu tapahtuu entisten vuosien tapaan omatoimisesti mukana kuljetettavilla varusteilla. Leiriydymme joka yönä hoidetuissa leirisaarissa joissa on käymälät ja ainakin nuotiopaikka räiskäleiden paistamista varten. Joka päivä pidämme yhden pidemmän maa-tauon lounasta varten ja lyhyempiä taukoja uimista ja muita tarpeita varten. Melontavauhti on rauhallista TiMe luokkaa.

Varaa ensi tilassa paikkasi tämän vuoden retkelle. Alustavasti retkeläisten määräksi on ajateltu maksimissaan pariakymmentä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen retket (at) espooneskimot.fi tai alla olevalla lomakkeella. Lisätiedustelut samaan osoitteeseen.

PDF-tiedosto reittisuunnitelmasta täältä.Kartta isompana


Ilmoittaudu Mustikkaretkelle:

Nimi

Puhelin

SähköpostiKirjaudu sisään