Tulosta
Meriretki 2015

04.05.2015 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Tämän kesän pitkä meriretki toteutetaan viikolla 27 Ahvenanmaan upeissa ja harvaan asutuissa maisemissa. Retken pituus 5-6 päivää. Päivämatkojen pituus noin 30-40 kilometriä, jaettuna kuitenkin lähtökohtaisesti kolmeen legiin ja kahteen reipaaseen lepotaukoon. Reitillä on avomeriosuutta ja olosuhteet saattavat vaihdella kelin mukaan helposta haastavaan.

Retkellä  on mukana useita ohjaaja/opastason vetäjiä, joten nyt on erinomainen tilaisuus tutustua haastavampaan meriretkeilyyn kokoneessa porukassa. Retkelle lähtijältä edellytetään muutaman kesän melontakokemusta ja kykyä meloa vähintään 30 km vaihtelevissa ja välin mahdollisesti haasteellisissa olosuhteissa. Reskutustaito välttämätön. Majoittuminen telttoissa ja ruokailu luonnossa, joten tarvitset mukaan Suomen kesään sopivan retkeilyvarustuksen. Juomavettä saa saaristossa yleensä hyvin ja elintarvikkeita kohtuullisesti.


Alustava aikataulu  29.6 - 4.7. Tarkempi aikataulu ja ohjeet tulevat myöhemmin mukaanlähtijöille.


Huom
. Retki on vain Espoon Eskimoiden jäsenille.


Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostilla:
retket@espooneskimot.fi

Laita ilmoittautumiseesi lisäksi onko käytettävissäsi auto, tai oletko jo sopinut kuljetuksesta. Lähtökohtaiseti yhteen autoon mahtuu 3 kajakkia ja kolme melojaa.


Laita meiliin lisäksi lyhyt kuvaus melontakokemuksestasi ja yhteystietosi.


Jussi


Kirjaudu sisään