Tulosta
Kuukausi- ja Maalaustalkoot ke 15.6

10.06.2016 - Kirjoittanut: Jarmo

Kesäkuun kuukausitalkoot pidetään vajalla ke 15.6. Niiden yhteydessä pidetään myös maalaustalkoot, jotka aloitellaan poikkeuksellisesti jo klo 14. Puhdistetaan ja maalataan vanhan vajarakennuksen ulkoseinät. Värit säilyvät samoina, eli punamullan värinen säänkestävä maali pintaan ja nurkat ym. valkeiksi.

Seura hoitaa tarvikkeet, työvälineet ym. ja suojaimia sen mukaan kuin niitä on saatavissa, mutta jos meinaat tulla sutimaan, varaa itsellesi sellainen vaatetus ja jalkineet, joissa mahdolliset maaliroiskeet ym. eivät haittaa. Myös hiukset on hyvä suojata, sillä maalaamme pystysuoria pintoja.


Talkoisiin voi toki osallistua ihan "normaalisti" työpäivän jälkeenkin, myös kaikki tavanomaiset talkootehtävät, kuten siivous ym. ovat tälläkin kertaa listalla.

talkoopisteitä saa molemmista urakoista erikseen, 2t maalausta= 1 piste, 2t normaalia talkoilua on sekin 1 piste.

HUOM! Jos keli ei sovellu maalaukseen 15.6 (sataa), niin varapäivä maalaustalkoille on lauantai 18.6. Siinä tapauksessa aloitellaan talkoilut keskiviikkona ihan normaalisti klo 18. Seuraa tilannetiedotuksia verkossa/Facebookissa, niin tiedät, missä mennään!

Talkooeväinä on tällä kertaa pizzaa (iltatalkoot). Maalausporukalle hommaamme voileipätarpeet ym. välipalaa varten.


Tervetuloa! T. Eskimohallitus


Kirjaudu sisään