Tulosta
Kevään uimahallivuorot lauantaisin Kauniaisten uimahallissa

16.12.2010 - Kirjoittanut: Leo Rongonen

Kevään uimahallivuorot alkavat Kauniaisten uimahallissa (Asematie 26) joka toinen lauantai (parittomat viikot) 8.1. lähtien klo 17.40-20.00. Vuoroa ei ole 30.4. (vappuaatto). Viimeinen vuoro eli la 21.5. on varattu uusille kurssilaisille. Järjestämme kevään aikana ohjattuja allasvuoroja, joista ilmoitamme myöhemmin.

Seuran kontti siirretään uimahallin pihalle, joten kajakit ovat nyt paikan päällä eskimoiden käytettävissä. Hallin sisäänkäynti on pääovesta ja pukukaapin avaimen saa kassan vierestä. Kajakkeja voi alkaa nostella sisään n. klo 17.30 ennen vuoron alkua. Ulkona hallista tulee olla klo 20.00. Tervetuloa harjoittelemaan melontatekniikoita ja pulkkaamaan vedessä kajakkien kanssa!

Hallille voi mennä jo aikaisemmin ja kajakkeja voi alkaa nostella sisään n. klo 17.30 (ovi pihapuolelle) siten että osa kantajista menee ulkopuolelle ja osa on sisällä. Klo 17.40 siirretään rataköydet pikkualtaan vierelle ja ponnari nostetaan ylös. Rataköydet kannattaa laittaa takasin n. klo 19.45, koska hallista pitää olla ulkona klo 20.

Lue myös pelisännöt: http://www.espooneskimot.fi/jasenasiat/allasharjoitukset


Kirjaudu sisään