Tulosta
Kesän 2014 Meriretki

30.05.2014 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Tämän kesän pitkä meriretki toteutetaan kaunilla Saaristomerellämme, hakien kuitenkin paikkoja, joissa ainakaan lähivuosina ei ole vierailtu. Retken pituus 5-6 päivää. Päivämatkojen pituus noin 30-40 kilometriä, jaettuna kuitenkin lähtökohtaisesti kolmeen legiin ja kahteen reipaaseen lepotaukoon. Reitillä on avomeriosuutta ja olosuhteet saattavat vaihdella kelin mukaan helposta haastavaan.

Retken päävetäjänä toimii Jussi ja mukana on useita ohjaaja/opastason vetäjiä, jotka toimivat apuvetäjinä. Retkelle lähtijältä edellytetään muutaman kesän melontakokemusta ja kuluvalta kaudelta n 100 km:n melontoja ennen retken alkua. Reskutustaito välttämätön. Majoittuminen telttoissa ja ruokailu luonnossa, joten tarvitset mukaan Suomen kesän sopivan retkeilyvarustuksen. Juomavettä saa saaristossa yleensä hyvin ja elintarvikkeita kohtuullisesti.

Lähtö sunnuntaina 29.6 ja paluu perjantaina 4.7. Tarkempi aikataulu ja ohjeet tulevat myöhemmin mukaanlähtijöille.

Huom. Retki on vain Espoon Eskimoiden jäsenille.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostilla:  retket@espooneskimot.fi

Tai Jussi Ruohonen 050-423 6388

Laita ilmoittautumiseesi lisäksi onko käytettävissäsi auto, tai oletko jo sopinut kuljetuksesta. Lähtökohtaiseti yhteen autoon mahtuu 3 kajakkia ja kolme melojaa.

Laita meiliin lisäksi lyhyt kuvaus melontakokemuksestasi ja yhteystietosi.

Jussi lomailee, eikä välttämättä lue meiliä lähiviikkona. Ilmoittaumiset, kysymykset ja muut asiat puhelimesta 050 423 6388.


Kirjaudu sisään