Tulosta
Kesän 2012 inkkarimel​onnat

30.05.2012 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Tervehdys, kaikki inkkaristit!

Tuossa kevään korvalla kokoonnuimme kolmen aktiivi-inkkaristin voimin miettimään, mitä voisimme tehdä täkäläisissä seuroissa hieman nukahtamaan pääseen inkkariharrastuksen herättelemiseksi taas uuteen kukoistukseen. Päätimme, että kokeilemme kesällä 2012 järjestää säännöllistä ohjattua
iltamelontaa inkkaristeille, jos vaikka sitä kautta saisimme kurssin käyneet ja muut lajin pariin tulleet ja varttuneemmat harrastajat kokoontumaan yhteen hieman säännöllisemmin. Tarkoituksena on meloksia porukalla pari-kolme tuntia kerrallaan jonkin tietyn teeman alla.

Illaksi olemme valinneet keskiviikon ja tukikohdaksi Espoon Eskimoiden vajan Espoon Rullaniemessä (Rullaniementie 8). Tilaisuudet ovat avoimia kaikille inkkarointiin jo hieman tutustuneille (peruskurssitaso tai vastaava kokemus), seuralla tai seurattomuudella ei ole väliä. Osallistuminen ei maksa mitään, mutta jos tarvitset kalustoa, sitä saa Eskimoilta lainaksi näihin melontoihin 10 EUR edulliseen kertahintaan, joka maksetaan vetäjälle käteisellä
(tasaraha!) paikan päällä. Vesillä voi liikkua kaksikolla, yksiköllä tai yksin kaksikolla, omalla, meiltä lainatulla tai kaverilta kaapatulla paatilla.

Aloitamme klo 18.00, jolloin viimeistään tulisi olla vajalla. Lähtö vesiltä tapahtuu 18.30. Tapaamisiin ei tarvitse sen kummemmin ilmoittautua, tulet vain ajoissa paikan päälle. Lisätietoa tapaamisista saat vetäjiltä tai allekirjoittaneelta. Lisätietoa inkkarisessioista, EsEs-vastuuhenkilöistä sekä alustavat teemat löytyvät täältä.

Terveisin Leena A EsEs pj


Kirjaudu sisään