Tulosta
Jäsenilta vajalla keskiviikkona 19.6.!

15.06.2013 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Hei Eskimot,

Kesäpäivä on pisimmillään ja melontakausi parhaimmillaan! Keskiviikkona 19.6. kokoontuu Eskimoheimo jälleen perinteiseen keskikesän jäseniltaan Rullaniemen tukikohtaan.

Jäsenilta alkaa keskiviikkona klo 18:00

Luvassa on paljon kiinnostavaa ja hyödyllistä tietoa sekä hauskaa ja ravitsevaa ohjelmaa. Tulkaa ajoissa ja viihtykää loppuun asti.

Illan aikana tukikohdassa selviävät mm:
- Tärkeimmät Eskimotoiminnan periaatteet ja tukikohdan yhteiset pelisäännöt
- Kesäkauden pidemmät ja lyhyemmät retket sekä muu yhteinen Eskimotoiminta
- Seurakalustomme monipuolisuus sekä miten valitset itsellesi sopivan kanootin ja varustuksen
- Missä ovat parhaat lähivesien kiinnostavimmat melontareitit ja parhaat maihinnousut
- Uudet ja vanhat Eskimo-tuttavuudet ja melontaporukatSelvää on myös se että illan aikana tehdään selvää melkoisesta määrästä kesäisiä grilliherkkuja ja virvokkeita. Älä suotta tule mäkkärin kautta...

Tarvitsetko uusia varusteita, kaipaako varustesäkkisi sisältö päivitystä?

Natura Vivan Outi ja Ilkka Lariola esittelevät jäsenillassa melojan tarpeellisimpia melonta- ja retkivarusteita. Paikalle ajaa myös Natura Vivan varustekioski, josta eskimot voivat jäsenillan aikana hankkia melontavarusteita -20% alennuksella.

Natura Vivan valikoimaan voit ennakolta tutustua netissä:

http://melontakeskus.fi/melontakeskus/kauppa/

www.naturaviva.fi

HUOM!  Mikäli haluat varmistaa, että kioskista löytyy juuri haluamasi varuste tai haluat sovittaa tietyn kokoista varustetta, ota jo ennakkoon ajoissa yhteydessä Ilkkaan:

email: ilkka@naturaviva.fi
mobile: +358503768855

! Sokerina pohjalla; jos Pietarin suuren melasirkuksen tirehtööri leo ronGOnen suo: Jäsenilta huipentuu melontapiireissä laajaa mainetta niittäneen Circus Ezkimon häikäisevän henkeäsalpaavaan sirkusnumeroon eskimorannassa. Viime kesänä suureen suosioon noussutta ohjelmanumeroa on jälleen päivitetty ennennäkemöttömän huimapäisillä kanoottiakrobatiatempuilla ja seurueeseen huhutaan myös liittyneen uusia katseenvangitsevia mela-akrobaatteja!


Terveisin,
Espoon Eskimot


Kirjaudu sisään