Tulosta
Jäsenilta ke 21.6 klo 18:00

15.06.2017 - Kirjoittanut: Jarmo

Tervetuloa kaikki UUDET ja WANHAT ESKIMOT vajalle ke 21.6. klo 18:00 jäseniltaan!

Perinteistä Eskimoiden keskikesän grillijuhlaa, jäseniltaa vietetään vajalla ensi keskiviikkona vuoden pisimpänä päivänä klo 18:00 alkaen.

TULE AJOISSA! - Illan aloittaa klo k-18:00 legendaarinen sirkusseurue, Circus Ezkimo, jälleen uudella ja takuulla ennen esittämättömällä näytöksellään, josta ei tälläkään kertaa puutu vauhtia ja melan vilauttelua. Henkeäsalpaavan huikea uusi show uhmaa kaikkia Archimedeen lakeja, sote-uudistuksesta puhumattakaan.

Vajalle saapuu myös Welhonpesän varustekioski, josta löytyvät varusteet joka lähtöön kännykkäpussista kilpakajakkiin. Jos mielessäsi on jokin erityinen tarve, niin soita 09-8798886 tai meilaa info@welhonpesa.fi ennen jäseniltaa Welholle ja tilaa haluamasi varuste vajalle kokeiltavaksi.


Illan mittaan luvassa on paljon kiinnostavaa ja hyödyllistä nähtävää ja kuultavaa sekä loistavaa Eskimo-seuraa uusista ja wanhoista jäsenistä; mutta ennen kaikkea tarjolla on erittäin ravitsevaa ja kuumaa ohjelmaa grillistä.

Illan päätteeksi saattaa olla jälleen myös perinteiset varustearpajaiset, joissa kasa hyödyllisiä melojan varusteita löytää uuden kodin.


Kirjaudu sisään