Tulosta

ToMe

Kuva Jyri Heilimo

ToMe eli TorstaiMelonta

Kuva Jyri HeilimoToMe on tarkoitettu Eskimoille, jotka haluavat kehittää itseään melojana ja opetella uusia taitoja ja kerrata vanhoja temppuja. Joka torstaisena tapahtumana ToMe antaa mahdollisuuden lähteä harjoittelemaan surffausta, kun keli on kova, tai voimme harjoitella reskutuksia ja haastavia melontatekniikoita pitkäjänteisesti tai pitää muuten vain mukavaa. Yhteisenä tekijänä on suuri kastumisen todennäköisyys, joten vaihtovaatteet on hyvä ottaa mukaan.

ToMe:ssa ei ole ennalta määrättyä vetäjää, vaan tarkoitus on koota yhteen samanhenkisiä Eskimoita melomaan yhdessä haastavien tekniikoiden parissa.

ToMe porukan kanssa voimme myös joskus lähteä viikonlopuksi harjoittelemaan vuorovesimelontaa virtaavaan veteen esimerkiksi Kymijoelle, tai harjoittelemaan surffirantautumisia ja -lähtöjä Hangon Tullirannalle.

TorstaiMelonnat pidetään kesäkaudelle (toukokuu - syyskuu) joka torstai alkaen klo 18:00. Loka-Huhtikuu välisenä aikana ToMe pidetään sunnuntaisin, koska valoisa aika on lyhyt. ToMe:t jatkuvat sunnuntaisin jäiden tuloon asti, mikä normaalisti tapahtuu Joulun tietämillä tai Tammikuun alkupuolella. Huhtikuussa lähdemme etsimään avovettä.

ToMe ei korvaa TiistaiMelontaa eli TiMeä. TiMe:t säilyvät edelleen Eskimotoiminnan kulmakivenä ja jatkuvat kuten aikaisempinakin kesinä. TiMe:ssä on aina ennalta määrätty vetäjä tai vetäjiä.

Kuva Jyri Heilimo

Kirjaudu sisään