Tulosta

TiMe

time-porukkaa

Tiistaimelonnat ovat Espoon Eskimoiden enemmistön pääasiallisin melontaharrastusmuoto. Tarkoituksena on koota yhteen Eskimoiden jäsenistöä ja tarjota heille kevytvauhtinen noin 2 tunnin iltalenkki, jonka aikana voi tutustua muihin seuran jäseniin ja vaihtaa kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa - hengästymättä. TiMe:t ovat erinomainen keino aloittelijoille tulla kehittämään melontataitoja.

Timessä järjestetään silloin tällöin myös teemailtoja, joiden aiheita voi olla melontatekniikat, pelastautuminen tai kotiseutumme. TeemaTimet on ilmoitettu Eskimokalenterissa.

TiMe on ohjattu

Tiistaimelonnat ovat ohjattuja, mikä tarkoittaa että jokaiseen TiMeen on ennalta nimetty vetäjä ja mikäli mahdollista/tarpeellista myös apuvetäjä. Vetäjä ja apuvetäjä ovat kokeneita ja reskutustaitoisia melojia. Joissain tapauksissa TiMe-vetäjä voi nimetä osallistujien joukosta reskutustaitoiseksi tietämänsä apuvetäjän.

Joskus osallistujien joukossa on Eskimoita, jotka haluavat irroittaa hien ja suunnittelevat lähtevänsä pidemmälle kuin 2 tunnin lenkille tai muuten vain kovempivauhtiselle lenkille. Tämä joukko koostuu yleensä, mutta ei aina, kokeneemmista melojista, joukossa on kuitenkin aina reskutustaitoisia melojia.

Lähtö

Lähtöaika on klo 18:30 VESILTÄ, mikä tarkoittaa että kaikki mukaan lähtijät ovat valmiina kajakeissa vesillä klo 18:30. Lähtijöiden on hyvä varata noin 30 minuuttia kajakin valintaan, varustautumiseen ja kaluston rantaan kantamista varten.
Varusteet

  • Melontavaatteet veden lämpötilan mukaan
  • Juotavaa ja mahdollisesti pikku purtavaa
  • Reipasta ja iloista mieltä


TiMet ja TeemaTiMet löydät kalenterista. Vuoden 2018 ensimmäinen TiMe pidetään 15.5. Kuutamo-TiMe 28.8., lähtö alustavasti klo 19:30. Inkkari-TiMe 21.8., lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

Kirjaudu sisään