Tulosta

Avokanoottimelonta

Avokanoottimelonta

Eskimoissa on pitkät perinteet myös avokanootti- eli inkkarimelontaan. Laji on ollut mukana seuran ohjelmassa perustamisestamme v. 1986 asti. Tästä seurasta on lähtöisin myös esim. Avokanoottiyhdistys, joka toimii yhteisenä foorumina inkkaristeille ihan seurasta riippumatta.

Inkkarikalustoa Eskimoissa on kymmenkunta paattia, sekä yksiköitä että kaksikoita. Seuran kalusto on jäsenmaksun hinnalla jäsenten käytössä. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta lainata tai vuokrata kalustoa ulkopuolisille.

Seurastamme löytyy osaamista avokanoottimelonnan opetukseen sekä inkkarilla retkeilyyn kaikissa olosuhteissa niin yksikkö- kuin kaksikkomelonnassa. Seura järjestää yleensä yhden avokanoottimelonnan peruskurssin kaudessa, joko yksiköille tai kaksikoille. Peruskurssimme ovat avoimia kaikille. Käymme vaihtelevilla porukoilla melomassa myös virtaavassa vedessä ja koskissa. Lisäksi järjestämme muuta ohjattua toimintaa inkkaristeille satunnaisesti. Avokanootilla on mahdollista harjoitella myös seuran allasvuoroilla. Teemme yhteistyötä muiden avokanoottimelonnasta kiinnostuneiden tahojen kanssa ja olemme levittäneet inkkariosaamista vuosien varrella laajemminkin mm. pääkaupunkiseudun muihin melontaseuroihin, latuyhdistyksiin ym.

Avokanoottikerho

Avokanoottikerho herää henkiin uudistuneena: Ei enää vakiopäivää ja-paikkaa kauden alussa sovitun ohjelman mukaisesti, vaan tilanteen mukaan muuttuvaa ohjelmaa, esimerkiksi tekniikkapainotteista iltamelontaa majan läheisyydessä, virtaavan veden melontaa (Vantaalla, Kymijoella ...), retkiä ja kursseja. Avokanoottitoimintaa on siis tarkoitus harrastaa kaikissa sen eri muodoissa.

Tiedotusta varten muodostetaan Whatsapp-ryhmä. Jos siis haluat kehittyä avokanoottimelojana ja haluat tehdä sen mukavassa porukassa, niin ilmoita yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero) alla olevaan osoitteeseen.

fogo.forsstrom@gmail.com


Lisätietoja avokanoottimelonnasta Espoon Eskimoissa (ja muutenkin) antavat :
Leena Arpiainen puh 0500 448717 leena.arpiainen@saunalahti.fi
Juha ”Fögö” Forsström fogo.forsstrom@gmail.com
Harri Hypén harri.hypen@iki.fi
Tomi Kallio-Könnö rabpin@yahoo.com


Kirjaudu sisään