Tulosta

Allasharjoitukset

Eskimokäännös

Halliharkkavuoro on jälleen ensi syksynä käytössämme muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta joka toinen lauantai (tarkista päivät lähempänä tilaisuutta)  klo 17:40-20:00. Paikkana on Kauniaisten uimahalli, jonka osoite on Asematie 26, Kauniainen. Hallivuoron käyttö sisältyy jäsenmaksuun.

Altaalle ovat kaikki Eskimot tervetulleita treenaamaan mm. eskimokäännöksiä, tuentoja ja reskutuksia (katso videot). Perinteisesti Eskimoaltaalla on aina ollut paikalla kokeneita konkareita, jotka opastavat mielellään eskimokäännösharjoitusten alkuun.

Hallivuoroja varten on kalustoa uimahallin parkkipaikalla olevassa kontissa mutta voit tuoda myös oman kanootin tai hakea allasvuorolle sinulle sopivaa kalustoa vajalta. Avain konttiin on vuoron vastuuhenkilöllä. Sisäänkäynti Eskimovuorolle on altaan viereisestä ovesta. Pyritään minimoimaan kuran tuonti sisälle. Kaikki hallilla kävijät osallistuvat kaluston kantamiseen altaalle ja taas takaisin konttiin! Kajakkeja voi alkaa nostella sisään n. klo 17.30 ennen vuoron alkua. Ulkona hallista tulee olla klo 20.00. Jokainen huolehtii osaltaan siitä, että hallilla ovet tulevat varmasti kiinni ja valot ym. pois vuoron jälkeen. Saunoja ei tarvitse sammuttaa, ne kytkeytyvät pois itsekseen. Olemme viimeiset käyttäjät lauantaisin eikä hallilla ole enää yleisövuorojen jälkeen henkilökuntaa.

TÄRKEÄÄ!

Jotta saamme käyttää allasvuoroa on jokaisen Eskimon pidettävä huolta seuraavista pelisäännöistä:

  • Allasvuoromme EI ole tarkoitettu uimareille! Isossa altaassa uiminen kanoottien seassa on ehdottomasti kielletty, se aiheuttaa vakavan turvallisuusriskin!
  • Altaalle saa tuoda vain puhdistettua kalustoa ja varusteita. Varsinkin jos tuot oman kajakin/kanootin, on se pestävä HUOLELLISESTI ennen altaalle tuomista. Jos altaaseen tulee Eskimokaluston mukana hiekkaa yms. likaa, emme saa pitää hallivuoroa. Kajakit kannetaan halliin sisälle ja ulos altaan vieressä olevasta ovesta.
  • Kaluston käsittelyssä tulee muistaa, että hallin laatoitukset yms. rakenteet eivät kestä kanoottien iskuja ja kolhuja. Pyydä apua ja auta muita kaluston liikuttelussa hallin tiloissa, ettei satu turhia vahinkoja.
  • Altaalle kannattaa tuoda lähinnä muovista kalustoa, pooloja, koskareita ja muovisia merikajakkeja (poolot ja koskarikalusto löytyvät vanhan vajan ylisiltä). Ei metallireunaisia meloja!
  • Altaalle on asiaa vain peseytyneenä ja asianmukaisessa varustuksessa: melonta-asu / simmarit, + uimalasit, joissa nenänipsu + pyyhe ja pesuvälineet.  Jos haluat välttää kolhuja, pukeudu pitkähihaiseen -lahkeiseen. Myös kypärää voi ja kannattaa käyttää.

Kauniasten uimahalli:

02700 Kauniainen, Suomi

Videoita

Get the Flash Player to see this player.Get the Flash Player to see this player.

Kirjaudu sisään