Tulosta
Helppo meriretki 2018

08.06.2018 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Hei eskimokansa!

Helppo meriretki melotaan tänä vuonna Saaristomerellä ti 17.7.-la 21.7. Lähdemme liikenteeseen vajalta tiistaina 17.7. aamulla, ja palaamme vajalle lauantaina 21.7. illalla.

Tarkkaa retkisuunnitelmaa ei ole vielä tehty, ja se tehdään vasta lähempänä retkiajankohtaa. Retken alueena toimii alustavasti saaristo Korppoo - Nötö - Jurmo - Utö, ja tarkka reitti selviää olosuhteiden mukaan. Retkellä on tarkoituksena hyödyntää saariston yhteysalusta, jotta päästään menemään ei paikkoihin kuin pelkästään melomalla.

Helpon meriretken ideologia on siirtää Saimaan retken mukavuus ja hauskuus merelle. Tarkoituksena ei ole siis meloa maksimaalista määrää kilometrejä, vaan nauttia alueen uskomattomista maisemista ja nähtävyyksistä rennossa tunnelmassa. Päivämatkat noin 25-30 km.

Koska olosuhteet voivat tällä alueella olla huomattavasti kovemmat kuin järviretkillä, retkelle lähtijöille suositellaan 1-2 vuotta melontakokemusta ja aikaisempaa retkeilykokemusta.

Olosuhteista ja ryhmän taidoista/nopeudesta riippuen reittiä voidaan joutua muuttamaan lennosta, joten takuuta ei ole että saavutamme kaikkia suunniteltuja paikkoja. Varmaa on kuitenkin se, että pääsette tutustumaan uskomattoman hienoihin paikkoihin! Saaristomeren kansallispuistossa on runsaasti palveluja, joten useista paikoista löytyy mm. kahviloita, saunoja yms.

Retken vetäjänä toimii Vikke Niskanen ja Tuula Klen.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset: vikke.niskanen@gmail.com / gsm 0400664188. Retkelle otetaan mukaan 8 nopetein ilmoittautunutta.

Tervetuloa mukaan!

PÄIVITYS 17.6.2018: retki on täynnä.


Kirjaudu sisään