Tulosta
Helppo meriretki 2017

02.05.2017 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Hei eskimokansa!

Helppo meriretki melotaan tänä vuonna kuvakauniissa Tammisaaren kansallipuiston maisemissa su 16.7.-to 20.7. Lähdemme liikenteeseen vajalta sunnuntaina 16.7. aamulla, ja palaamme vajalle torstaina 20.7. illalla.

Alustavaan retkisuunnitelmaan voit käydä tutustumassa täältä: https://tinyurl.com/lhak8wj

Helpon meriretken ideologia on siirtää Saimaan retken mukavuus ja hauskuus merelle. Tarkoituksena ei ole siis meloa maksimaalista määrää kilometrejä, vaan nauttia alueen uskomattomista maisemista ja nähtävyyksistä rennossa tunnelmassa. Päivämatkat noin 20-25 km.

Koska olosuhteet voivat tällä alueella olla huomattavasti kovemmat kuin järviretkillä, tullaan kaikilta retkelle lähtijöiltä testaamaan reskutustaidot etukäteen. Retkelle lähtijöille suositellaan 1-2 vuotta melontakokemusta ja aikaisempaa retkeilykokemusta.

Olosuhteista ja ryhmän taidoista/nopeudesta riippuen reittiä voidaan joutua muuttamaan lennosta, joten takuuta ei ole että saavutamme kaikkia suunniteltuja paikkoja. Varmaa on kuitenkin se, että pääsette tutustumaan uskomattoman hienoihin paikkoihin! Tammisaaren kansallispuistossa on runsaasti palveluja, joten useista paikoista löytyy mm. kahviloita, saunoja yms.

Retken vetäjänä toimii Vikke Niskanen.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset: vikke.niskanen@gmail.com / gsm 0400664188.

Tervetuloa mukaan!


Kirjaudu sisään