Tulosta
Helppo meriretki 2016

22.05.2016 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Hei eskimokansa!

Helppo meriretki melotaan tänä vuonna Saaristomerellä su 24.7.-pe 29.7. Lähdemme liikenteeseen vajalta sunnuntaina 24.7. aamulla, ja palaamme vajalle perjantaina 29.7. illalla.

Alustavaan retkisuunnitelmaan voit käydä tutustumassa täältä: https://drive.google.com/open?id=1muBZMC9FEBisdZqENOmKXoidQsM&usp=sharing

Helpon meriretken ideologia on siirtää Saimaan retken mukavuus ja hauskuus merelle. Tarkoituksena ei ole siis meloa maksimaalista määrää kilometrejä, vaan nauttia alueen uskomattomista maisemista ja nähtävyyksistä rennossa tunnelmassa. Päivämatkat noin 20-25 km.

Koska olosuhteet voivat tällä alueella olla huomattavasti kovemmat kuin järviretkillä, tullaan kaikilta retkelle lähtijöiltä testaamaan reskutustaidot etukäteen. Retkelle lähtijöille suositellaan 1-2 vuotta melontakokemusta ja aikaisempaa retkeilykokemusta.

Olosuhteista ja ryhmän taidoista/nopeudesta riippuen reittiä voidaan joutua muuttamaan lennosta, joten takuuta ei ole että saavutamme kaikkia suunniteltuja paikkoja. Varmaa on kuitenkin se, että pääsette tutustumaan uskomattoman hienoihin paikkoihin!

Retken vetäjänä toimii Vikke Niskanen.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset: vikke.niskanen@gmail.com / gsm 0400664188.

Tervetuloa mukaan!


Kirjaudu sisään