Tulosta
Haluaisitko toimia Eskimoissa Time-vetäjän tehtävissä?

30.03.2015 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Tiistai-melonnat  on mukava ja turvallinen tapa tutustua Suvisaariston melontareitteihin ja uusiin ihmisiin. Jotta Tiistai-melonnat olisivat jatkossakin mahdollisia tarvitsemme kipeästi uusia vetäjä rivehimme. TIME:ssä on aina erikseen päävetäjä joka vastaa reitin valinnasta sää ja melojien taidot huomoiden. Päävetäjä jakaa vastuuta  sopivasti apuvetäjlle joita on hyvä olla TIMEissä vähintään kaksi. Mitä enenmmän meitä vetäjiä löytyy sen vähemmän tulee vetovuoroja melontakaudelle joka alkaa toukokuun puolesta välistä kestäen syyskuulle. TIME-iltojen vetäminen huomioidaan talkoopisteissä.

Jos sinusta tuntuu että juuri sinä sopisit iloiseen joukkoomme NYT kannattaa toimia! Uusille ja jo nykyisillekin TIME-vetäjille on varattu Lohjan Meriturva-allas torstaina 9.4. Altaassa harjoitellaan erilaisia pelastuksia tuulessa ja tuiskussa Eva-Lotta Backman-Winqvistin johdolla. Täältä näet illan ohjelman kokonaisuudessaan: https://dl.dropboxusercontent.com/u/20478995/Meriturva%20infokirje%209.4.2015_EsEs.docx . Älä arkaile!
Jos kiinnostuit ilmoittaudu minulle pikaisesti os. tuulaklen@hotmail.com.  7.4. mennessä. Melontaterveisin Tuula Klen Espoon Eskimot
Kirjaudu sisään