Tulosta
Eskimoiden kiipeilyilta to 27.3.

20.02.2014 - Kirjoittanut: Vikke Niskanen

Espoon Eskimoille on varattu ohjattu seinäkiipeilyvuoro Salmisaaren Kiipeilyareenalta to 27.3. klo 18 alkaen. Tavataan Kiipeilyareenan sisäänkäynnin edessä klo 17.50 kiipeilyvaatetus päällä (esim. verkkarit, t-paita ja sukat). Vaatteet voi vaihtaa ryhmäpukuhuoneessa, jotka löytyvät portaikon vasemmalta puolelta.

Huomioithan, että pukuhuoneessa on rajallisesti lukittavia kaappeja, joten arvoesineitä yms. kannattaa laittaa seuralaisten kesken kimpassa lukkojen taakse. Kiipeilyillan hinta on 10 euroa/seuran jäsen. Varaathan rahan mukaan käteisenä, sillä maksu hoidetaan seuran kautta. Halutessasi voit maksaa myös liikuntasetelillä.  Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Ei-jäsenen voi ottaa mukaan, jos seurasta ei tule tarpeeksi ilmoittautuneita. Muut kuin Eskimot jäävät siis jonoon kunnes ilmoittautminen on päätynyt. Muista mainita ei-jäsenyys ilmoittaessasi kaveriasi mukaan. Ei-jäsenet maksavat sitten kiipeilystä tuon 15 euroa kokonaan itse, mikäli mahtuvat ylipäätään mukaan. Mukaan päässeille ei-jäsenille (tai heidän ilmoittajilleen) lähetetään sähköpostia ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Anulle 20.3. mennessä osoitteeseen anu.kononen@esme.fi.

Lisätietoja kiipeilystä Anulta 040-4189483


Kirjaudu sisään