Tulosta
Avokanootilla sooloilemaan

01.08.2018 - Kirjoittanut: Jarmo

Jollei avokanoottisooloilun perustaidot ole vielä hallussa, niin helpoimmin ne oppii osallistumalla soolomelontakurssille. Se pidetään kolmena iltana 6., 8. ja 9. elokuuta Eskimovajalta, klo 17:30-n.21:00.

Kurssilla opitaan kahtena ensimmäisenä päivänä mm. seuraavat asiat: Melominen suoraan eteenpäin ja pysäyttäminen; kääntyminen melan puolella ja melattomalle puolelle; sivuttaissiirtyminen melan puolelle ja melattomalle puolelle; takaperin melonta. Kolmantena päivänä tehdään pieni melontalenkki, jonka aikana kertaillaan kahden ensimmäisen päivän tekniikoita sekä olosuhteiden salliessa harjoitellaan melontaa tuulessa. Ajan/olosuhteiden salliessa voidaan kokeilla myös reskutuksia inkkarilla.

Kurssin jälkeen osallistujalla on hallussaan taidot, joilla hän kohtuullisella säällä pääsee laiturista liikkeelle, osaa meloa haluamansa reitin kiertäen matkalle sattuvat karit ja muut esteet, selviytyy pystyssä moottoriveneen peräaalloista ja pääsee vielä takaisin Eskimotukikohtaan. Eli hän on valmis astumaan elämässään askeleen eteenpäin liittymällä itsenäisten soolomelojien joukkoon.

Kurssille mahtuu max 10 osallistujaa ja se on tarkoitettu ensisijaisesti Eskimoiden jäsenille. Ilmoittautuminen kurssille maare.heinikoski@elisanet.fi. Kurssi on jäsenille ilmainen. Ei-jäsenille 120€. Vielä pari paikkaa jäljellä. Maksuohjeet tulevat erikseen kurssille mahtuville. Vetäjinä Maari Heinikoski ja Juha "Fögö" Forsström.


Kirjaudu sisään