Tulosta
Allasharjoitukset alkavat

17.09.2009 - Kirjoittanut: Mikko Kovanen

Halliharkkavuoro on jälleen käytössämme muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta koko syksyn ajan sunnuntaisin klo 16-19.
Paikkana on uimaseura Cetuksen hallinnoima Kilon uimahalli, jonka osoite on Kutojantie 2 E, Espoo. Hallivuoron käyttö sisältyy jäsenmaksuun.

Altaalle ovat kaikki Eskimot tervetulleita treenaamaan mm. eskimokäännöksiä, tuentoja ja reskutuksia. Perinteisesti Eskimoaltaalla on aina ollut paikalla kokeneita konkareita, jotka opastavat mielellään eskimokäännösharjoitusten alkuun. Ensimmäisillä kerroilla harjoittelu on omatoimista ja harjoituksissa käytettävä kalusto täytyy kuljettaa itse hallille/pois hallilta, mutta jatkossa on tarkoitus järjestää myös ohjattuja teematreenejä esim. eskimokäännöstä harjoitteleville. Informoimme lisää, kunhan syksyn allasohjelmaa on suunniteltu tarkemmin. Seuraa meililistaa!

Jos voit jonakin sunnuntaina kuljettaa kalustoa trailerilla hallille ja takaisin, ilmoitathan asiasta hyvissä ajoin etukäteen minulle. Vaivanpalkaksi on luonnollisesti luvassa talkoopisteitä!

TÄRKEÄÄ!
Jotta saamme käyttää allasvuoroa on jokaisen Eskimon pidettävä huolta seuraavista pelisäännöistä:

  • Altaalle tuodaan vain erikseen puhdistettua kalustoa ja varusteita. Jokainen kajakki on pestävä HUOLELLISESTI ennen altaalle tuomista. Jos altaaseen tulee Eskimokaluston mukana hiekkaa yms. likaa, emme saa pitää hallivuoroa. Kalusto kannattaa hakea vajalta etukäteen ja tehdä perusteellinen puhdistus jo kotona lämpimällä vedellä, harjalla, sienellä, pesuaineella yms. välineillä
  • Kajakit kannetaan hallin sisälle ikkunan kautta.
  • Kaluston käsittelyssä tulee muistaa, että hallin laatoitukset yms. rakenteet eivät kestä kanoottien iskuja ja kolhuja. Ota mukaasi esim. umpisolumuovinen retkipatja, jonka avulla lasket kajakin altaaseen. Pyydä apua ja auta muita kaluston liikuttelussa hallin tiloissa, ettei satu turhia vahinkoja.
  • Altaalle kannattaa viedä vain muovista kalustoa, pooloja, koskareita ja muovisia merikajakkeja (poolot ja koskarikalusto löytyy vanhan vajan ylisiltä). Ei lasikuitupaatteja.
  • Hallilla ei saa säilyttää melontakalustoa eikä -välineistöä.
  • Yhtä tärkeää, kuin kaluston puhtaus on jokaisen melojan oma puhtaus. Altaalle on asiaa vain peseytyneenä ja asianmukaisessa varustuksessa: shortsit / simmarit, t-paita + uimalasit, joissa nenänipsu + pyyhe ja pesuvälineet


Ajo-ohjeet hallille:

Osoite: Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Kulku tapahtuu Kutojankulman kautta. Saapuessasi Nihtisillantien suunnasta, käänny heti Kutojantien alussa vasemmalle Kutojankulmaan. Käänny toisesta mahdollisesta paikasta oikealle ja aja portista sisään. Käänny heti portin jälkeen vasemmalle ja aja tie ylös saakka. Tie kiertää parkkitalon ja päätyy pysäköintialueelle, minne voit jättää autosi. Sisäänkäynti on ovesta, jossa lukee "sprinkleripumppaamo" Ovi on parkkipaikan vieressä.

Sunnuntaina nähdään!

t. Maare ja eskimohallitus


Kirjaudu sisään