Arkisto kesäkuu, 2017

Sisävesiretki 2017

18.06.2017

Espoon Eskimoiden sisävesiretki järjestään perinteiseen tapaan viikolla 30. Lähtö sunnuntaina aamulla 23.7., paluu keskiviikkona illalla 26.7. Tarkat lähtöajat katsotaan ilmoittautuneiden kanssa.

Alustavaan retkisuunnitelmaan voi käydä tutustumaan täällä: https://drive.google.com/open?id=1IIDVEvlASox4cYsNx637gJisMiI&usp=sharing. Kohteena siis Saimaan vesistöt Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon välimaastossa.

Päivätmatkat ovat pituudeltaan noin 20-25 km jaettuna kahteen-kolmeen osaan. Pidämme meloessa runsaasti taukoja ja nautimme hienoista maisemista. Tärkeämpää retkellä on nauttia olosuhteista ja paikoista eikä kilometrien kerryttäminen.

Osallistujille vaatimuksena vähintään vuoden melontakokemus ja sekä aikaisempaa retkeilykokemusta. Tämä on erinomainen mahdollisuus tulla kokeilemaan aavistuksen pidempää melontaretkeä helpoissa olosuhteissa!

Retken vetäjänä toimii Vikke Niskanen. Ilmoittautumiset sekä mahdolliset kysymykset sähköpostilla eskimotiedote@espooneskimot.fi
Jäsenilta ke 21.6 klo 18:00

15.06.2017

Tervetuloa kaikki UUDET ja WANHAT ESKIMOT vajalle ke 21.6. klo 18:00 jäseniltaan!

Perinteistä Eskimoiden keskikesän grillijuhlaa, jäseniltaa vietetään vajalla ensi keskiviikkona vuoden pisimpänä päivänä klo 18:00 alkaen.

TULE AJOISSA! - Illan aloittaa klo k-18:00 legendaarinen sirkusseurue, Circus Ezkimo, jälleen uudella ja takuulla ennen esittämättömällä näytöksellään, josta ei tälläkään kertaa puutu vauhtia ja melan vilauttelua. Henkeäsalpaavan huikea uusi show uhmaa kaikkia Archimedeen lakeja, sote-uudistuksesta puhumattakaan.

Vajalle saapuu myös Welhonpesän varustekioski, josta löytyvät varusteet joka lähtöön kännykkäpussista kilpakajakkiin. Jos mielessäsi on jokin erityinen tarve, niin soita 09-8798886 tai meilaa info@welhonpesa.fi ennen jäseniltaa Welholle ja tilaa haluamasi varuste vajalle kokeiltavaksi.


Illan mittaan luvassa on paljon kiinnostavaa ja hyödyllistä nähtävää ja kuultavaa sekä loistavaa Eskimo-seuraa uusista ja wanhoista jäsenistä; mutta ennen kaikkea tarjolla on erittäin ravitsevaa ja kuumaa ohjelmaa grillistä.

Illan päätteeksi saattaa olla jälleen myös perinteiset varustearpajaiset, joissa kasa hyödyllisiä melojan varusteita löytää uuden kodin.
SUP-melontakurssi 2017

13.06.2017

Tervetuloa opettelemaan SUP-melonnan perusasioita. Kurssi on tarkoitettu kaikille SUP-melonnasta kiinnostuneille, aikaisempi kokemus lajista ei ole välttämätöntä. Kurssin tunnit pidetään tiistaina 27.6 ja keskiviikkona 28.6. klo. 18.15-19.15, ja jos innokkaita on tarpeeksi, toinen kurssi samoina iltoina alkaen klo 19.30. Jos sinulla on oma SUP-lauta, voit myös ilmoittautua mukaan kurssille jakamaan osaamistasi ja tutustumaan muihin lajista kiinnostuneihin.

 

Kurssi on Espoon Eskimoiden jäsenille ilmainen ja pidetään melontavajan läheisyydessä. Ilmoittautumiset 25.6 mennessä: arto.katajamaki@luukku.com tai tekstiviestillä: 0407588203
Helppo päiväretki vähän meloneille

05.06.2017

Leppoisa päiväretki melotaan vajalta käsin lähisaaristossa su 18.6.2017. Kilometrejä emme retkellä kahmi, sen sijaan nautimme Espoon saariston tarjoamista maisemista ja retkeilymahdollisuuksista. Pidämme pitkän maatauon, jonka aikana ehtii esimerkiksi valmistamaan lounaan retkikeittimellä ja sään salliessa pulahtamaan mereen.


Retki sopii melonnan juuri aloittaneille tai muuten vähän meloneille. Mukaan mahtuu max. 12 Eskimoa. Lähtö retkelle tapahtuu aamupäivällä ja paluu vajalle iltapäivällä. Retken vetää Aino Kononen apuvetäjän kanssa.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ainolle to 15.6. mennessä: Aino.kononen@gmail.com