Arkisto maaliskuu, 2017

Peruskurssit 2017

23.03.2017

Vuoden 2017 kajakkikursseille ilmoittautuminen on päättynyt. Kaikki ilmoittautuneet saavat lähipäivinä sähköpostitse ohjeet ja tiedon kummalle kurssille osallistuvat.




Osoitteenmuutokset jäsenmaksulaskua varten

21.03.2017

Vuoden 2017 kalenteri ja jäsenmaksulaskut postitetaan pian. Nyt on oikea aika ilmoittaa osoitteenmuutoksista, vaihtuneista nimistä sekä halukkuudesta pitää välivuosi jäsenyydestä.

Ilmoita muutokset osoitteessa www.espooneskimot.fi/jasenasiat

tai rekisteri@espooneskimot.fi




Meriturva 21.3 siirretty torstaiksi 30.3

07.03.2017


Haluatko kehittyä melojana ja kiinnostaako TiMe- ja kurssiohjaaminen? Torstaina 30.3. on erinomainen mahdollisuus kerrata jo olemassa olevia taitoja ja oppia uutta Lohjan aallokkoaltaassa Meriturvassa http://www.meriturva.fi/fi/tietoa-meriturvasta/ .
HUOM! Ilta on tarkoitettu kaikille tulevan kauden TIME-vetäjille, apuvetäjille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet melonnan ohjaamisesta!!! Aallokkoharjoituksissa  meitä opastaa tänäkin vuonna Eva-Lotta Backman-Winqvist.
Kurssilla on vielä tilaa. Tule mukaan! Toimi nopeasti ja ilmoita mahdollisimman pian otatko kurssipaikan vastaan. Espoon Eskimoille kurssi on ilmainen!
Ilmoittautumiset Tuula Klenille tuulaklen@hotmail.com
Halukkaille TiMe- ja kurssiohjaajille on lisäksi tarjolla koulutusta pitkin kevättä ja kesää eri teemoilla keskittyen osallistujien henkilökohtaisiin kehityskohteisiin sekä ryhmän johtamiseen. Parin vuoden melontakokemus voi olla hyvä, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia lisää melonnasta ja osallistua Eskimoiden toimintaan.