Arkisto kesäkuu, 2016

Jäsenilta ke 22.6

18.06.2016

Tervetuloa kaikki UUDET ja WANHAT ESKIMOT vajalle ke 22.6. klo 18:00 jäseniltaan!

Kesän pisintä päivää ja perinteistä Eskimoiden jäseniltaa vietetään vajalla ensi keskiviikkona!

TULE AJOISSA! - Illan aloittaa klo 18:00 Itämeren legenda, The One and Only Ezkimo Circus, jälleen uudella ja takuulla ennennäkemättömällä esityksellään, josta ei tälläkään kertaa puutu vauhtia ja melan läiskettä... Henkeäsalpaavan huikea show uhmaa kaikkia Archimedeen lakeja, suhteellisuusteoriasta puhumattakaan...

Paikalle saapuu myös Welhon varustekioski, josta löytyvät varusteet joka lähtöön kännykkäpussista kilpakajakkiin. Jos mielessäsi on jokin erityinen tarve, niin soita ennen jäseniltaa Welholle ja tilaa varuste vajalle nähtäväksi.

Illan mittaan luvassa on paljon kiinnostavaa ja hyödyllistä nähtävää ja kuultavaa, loistavaa Eskimo-seuraa uusista ja wanhoista jäsenistä sekä ennen kaikkea erittäin ravitsevaa ohjelmaa grillistä.
Illan päätteeksi myös perinteiset varustearpajaiset, joissa jälleen kasa hyödyllisiä melojan vausteita löytää uuden kodin.

Tulkaa ajoissa ja viihtykää pitkään!
Pitkä meriretki 2016

11.06.2016

Pitkä meriretki 2016 Ahvenanmaalle

Eskimoiden perinteinen meriretki toteutetaan viikolla 27 jälleen Ahvenanmaan upeissa ja harvaan asutuissa maisemissa. Tavoitteena kiertää Ahvenanmaa Bärndöstä lähtien.  Retken pituus n 200 ja km 5-6 päivää. Päivämatkojen pituus siis noin 40 kilometriä, jaettuna kuitenkin lähtökohtaisesti kolmeen legiin ja kahteen reippaaseen lepotaukoon. Reitillä on avomeriosuutta ja olosuhteet saattavat vaihdella kelin mukaan helposta haastavaan.


Retkellä  on mukana useita ohjaaja/opastason vetäjiä, joten nyt on erinomainen tilaisuus tutustua haastavampaan meriretkeilyyn kokeneessa porukassa. Retkelle lähtijältä edellytetään muutaman kesän melontakokemusta ja kykyä meloa vähintään 40 km vaihtelevissa ja välin mahdollisesti haasteellisissa olosuhteissa. Reskutustaito välttämätön. Majoittuminen telttoissa ja ruokailu luonnossa, joten tarvitset mukaan Suomen kesään sopivan retkeilyvarustuksen. Juomavettä saa saaristossa yleensä hyvin ja elintarvikkeita kohtuullisesti.


Alustava aikataulu  3.7 - 8.7. Tarkempi aikataulu ja ohjeet tulevat myöhemmin mukaanlähtijöille.


Huom
. Retki on vain Espoon Eskimoiden jäsenille.


Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostilla:
retket@espooneskimot.fi

Laita ilmoittautumiseesi lisäksi onko käytettävissäsi auto, tai oletko jo sopinut kuljetuksesta. Lähtökohtaiseti yhteen autoon mahtuu 3 kajakkia ja kolme melojaa.


Laita meiliin lisäksi lyhyt kuvaus melontakokemuksestasi ja yhteystietosi. 

Jussi
Kuukausi- ja Maalaustalkoot ke 15.6

10.06.2016

Kesäkuun kuukausitalkoot pidetään vajalla ke 15.6. Niiden yhteydessä pidetään myös maalaustalkoot, jotka aloitellaan poikkeuksellisesti jo klo 14. Puhdistetaan ja maalataan vanhan vajarakennuksen ulkoseinät. Värit säilyvät samoina, eli punamullan värinen säänkestävä maali pintaan ja nurkat ym. valkeiksi.

Seura hoitaa tarvikkeet, työvälineet ym. ja suojaimia sen mukaan kuin niitä on saatavissa, mutta jos meinaat tulla sutimaan, varaa itsellesi sellainen vaatetus ja jalkineet, joissa mahdolliset maaliroiskeet ym. eivät haittaa. Myös hiukset on hyvä suojata, sillä maalaamme pystysuoria pintoja.


Talkoisiin voi toki osallistua ihan "normaalisti" työpäivän jälkeenkin, myös kaikki tavanomaiset talkootehtävät, kuten siivous ym. ovat tälläkin kertaa listalla.

talkoopisteitä saa molemmista urakoista erikseen, 2t maalausta= 1 piste, 2t normaalia talkoilua on sekin 1 piste.

HUOM! Jos keli ei sovellu maalaukseen 15.6 (sataa), niin varapäivä maalaustalkoille on lauantai 18.6. Siinä tapauksessa aloitellaan talkoilut keskiviikkona ihan normaalisti klo 18. Seuraa tilannetiedotuksia verkossa/Facebookissa, niin tiedät, missä mennään!

Talkooeväinä on tällä kertaa pizzaa (iltatalkoot). Maalausporukalle hommaamme voileipätarpeet ym. välipalaa varten.


Tervetuloa! T. Eskimohallitus