Arkisto kesäkuu, 2013

Melonnan jatkokurssi ToMessa 8.8., 15.8. ja 22.8.

30.06.2013

Merimelonnan jatkokurssilla opettelemme merikajakin tehokasta ja energiataloudellista hallintaa erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa.Opettelemme myös toimimaan oikein ja tehokkaasti pelastustilanteissa. Kurssin tarkoituksena on ensisijaisesti kehittää osallistujien yleistä melontatilanteen hallintaa ja tajua, sekä luoda vankka taidollinen pohja edistyneen merimelonnan harjoittelulle. Ja tottakai innostaa osallistujia aktiivisesti kehittämään taitojaan ja nauttimaan melonnasta vielä enemmän.

Lue lisää »
Sisävesiretki Linnasaaren kansallispuiston alueelle 22.7.-26.7.2013

20.06.2013

Eskimoiden sisävesiretki suuntautuu tänä vuonna Linnasaaren kanssalispuiston alueelle 22.7.-26.7.2013. Päivämatkat ovat noin 20-25 km, ja edetään leppoisassa TiMe-vauhdissa. Tarkoituksena on nauttia retkeilystä, Suomen kesästä ja hienoista maisemista, eli survival-henkinen retki ei ole. Retkellä on paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti!

Osallistujille vaatimuksena vähintään vuoden melontakokemus sekä aikaisempaa retkeilykokemusta.

Alustava retkisuunnitelma löytyy täältä: http://goo.gl/maps/Ydcdc

Retken vetäjinä toimivat Kari Valli ja Vikke Niskanen. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen eskimotiedote@espooneskimot.fi.

Päivitys 7.7.2013: Retki on täynnä.
Pietarin retkilista umpeutui

17.06.2013

Sorry!
Pietariin!

17.06.2013

Pietariin_mainos4.-6.10.2013
Jos haluat mukaan älä epäröi hetkeäkään - ilmoittaudu heti, koska bussiin mahtuu vain 9 henkeä!
Lue lisää »
Jäsenilta vajalla keskiviikkona 19.6.!

15.06.2013

Hei Eskimot,

Kesäpäivä on pisimmillään ja melontakausi parhaimmillaan! Keskiviikkona 19.6. kokoontuu Eskimoheimo jälleen perinteiseen keskikesän jäseniltaan Rullaniemen tukikohtaan.

Jäsenilta alkaa keskiviikkona klo 18:00

Luvassa on paljon kiinnostavaa ja hyödyllistä tietoa sekä hauskaa ja ravitsevaa ohjelmaa. Tulkaa ajoissa ja viihtykää loppuun asti.

Illan aikana tukikohdassa selviävät mm:
- Tärkeimmät Eskimotoiminnan periaatteet ja tukikohdan yhteiset pelisäännöt
- Kesäkauden pidemmät ja lyhyemmät retket sekä muu yhteinen Eskimotoiminta
- Seurakalustomme monipuolisuus sekä miten valitset itsellesi sopivan kanootin ja varustuksen
- Missä ovat parhaat lähivesien kiinnostavimmat melontareitit ja parhaat maihinnousut
- Uudet ja vanhat Eskimo-tuttavuudet ja melontaporukatSelvää on myös se että illan aikana tehdään selvää melkoisesta määrästä kesäisiä grilliherkkuja ja virvokkeita. Älä suotta tule mäkkärin kautta...

Tarvitsetko uusia varusteita, kaipaako varustesäkkisi sisältö päivitystä?

Natura Vivan Outi ja Ilkka Lariola esittelevät jäsenillassa melojan tarpeellisimpia melonta- ja retkivarusteita. Paikalle ajaa myös Natura Vivan varustekioski, josta eskimot voivat jäsenillan aikana hankkia melontavarusteita -20% alennuksella.

Natura Vivan valikoimaan voit ennakolta tutustua netissä:

http://melontakeskus.fi/melontakeskus/kauppa/

www.naturaviva.fi

HUOM!  Mikäli haluat varmistaa, että kioskista löytyy juuri haluamasi varuste tai haluat sovittaa tietyn kokoista varustetta, ota jo ennakkoon ajoissa yhteydessä Ilkkaan:

email: ilkka@naturaviva.fi
mobile: +358503768855

! Sokerina pohjalla; jos Pietarin suuren melasirkuksen tirehtööri leo ronGOnen suo: Jäsenilta huipentuu melontapiireissä laajaa mainetta niittäneen Circus Ezkimon häikäisevän henkeäsalpaavaan sirkusnumeroon eskimorannassa. Viime kesänä suureen suosioon noussutta ohjelmanumeroa on jälleen päivitetty ennennäkemöttömän huimapäisillä kanoottiakrobatiatempuilla ja seurueeseen huhutaan myös liittyneen uusia katseenvangitsevia mela-akrobaatteja!


Terveisin,
Espoon Eskimot
Kirjaudu sisään