Arkisto helmikuu, 2013

TULE KOKEILEMAAN LUMIKENKÄILYÄ 2.3. Puolarmaariin!!

16.02.2013

Espoon Latu tarjoaa Eskimoille jälleen mahdollisuuden lumikenkäilyyn lauantaina 2.3. klo 11.00
Puolarmaarissa (siirtolapuutarhan parkkis). Kengät (myös lapsille muutamia pareja) ja opastus lajiin saadaan Ladun puolesta, jos omia ei ole. Ota omat sauvat mukaan, jos sellaisia haluat käyttää. Lumikenkäilyyn sopivat esim. säädettävät kävelysauvat, joihin on lumipiikit, tai lasketteluun käytettävät sauvat. Sauvojen tulee olla tarpeeksi tukevat ja lyhyet ja käyttökelpoiset myös umpihangessa (sommat mukaan).

Puolarmaariin päättyvän ladun alussa Akilleksen vanhassa majassa toimivasta hiihtokahviosta voi ostaa virvokkeita; se on auki, jos keli on talvinen.
Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu seuran jäsenille. Ensimmäiset 20 ilmoittautunutta mahtuvat mukaan.
Ilmoittaudu mailitse puheenjohtaja Leena A:lle (puheenjohtaja@espooneskimot.fi) VIIMEISTÄÄN tiistaina 26.2.
Kevään hallivuorot

01.02.2013

Hallivuorot Kauniasten uimahallissa jatkuvat jälleen joka toinen lauantai (lisätietoa täältä).Vuorot
on tarkoitettu vain jäsenille, vieraita saa tuoda vierasmelotussäännön mukaan. Olemme saaneet huomautuksen uimahallilta siitä, että hallivuoroillamme on mukana lapsia, jotka uivat melojien seassa. Lienee itsestään selvää, että tämä aiheuttaa vakavan turvallisuusriskin! Lauantain hallivuoro ei ole tarkoitettu uimiseen. Eskimot ei myöskään seurana halua ottaa vastuuta siitä, jos hallivuorolla sattuu tämän takia tapaturmia. Seuran hallitus käsitteli asiaa 24.1. 2013 kokouksessaan ja päätti kieltää uimisen Eskimoiden hallivuorolla.

Jälkikasvua voi edelleen ottaa mukaan altaalle, mutta isossa altaassa saa liikkua ainoastaan kanootilla. Jos lapset haluavat mukaan halliin mutta eivät halua meloa, oikea paikka on lasten allas hallin päässä. Näillä pelisäännöillä tervetuloa hallivuoroille!

-EsEs hallitus