Arkisto toukokuu, 2012

Kesän 2012 inkkarimel​onnat

30.05.2012

Tervehdys, kaikki inkkaristit!

Tuossa kevään korvalla kokoonnuimme kolmen aktiivi-inkkaristin voimin miettimään, mitä voisimme tehdä täkäläisissä seuroissa hieman nukahtamaan pääseen inkkariharrastuksen herättelemiseksi taas uuteen kukoistukseen. Päätimme, että kokeilemme kesällä 2012 järjestää säännöllistä ohjattua
iltamelontaa inkkaristeille, jos vaikka sitä kautta saisimme kurssin käyneet ja muut lajin pariin tulleet ja varttuneemmat harrastajat kokoontumaan yhteen hieman säännöllisemmin. Tarkoituksena on meloksia porukalla pari-kolme tuntia kerrallaan jonkin tietyn teeman alla.

Illaksi olemme valinneet keskiviikon ja tukikohdaksi Espoon Eskimoiden vajan Espoon Rullaniemessä (Rullaniementie 8). Tilaisuudet ovat avoimia kaikille inkkarointiin jo hieman tutustuneille (peruskurssitaso tai vastaava kokemus), seuralla tai seurattomuudella ei ole väliä. Osallistuminen ei maksa mitään, mutta jos tarvitset kalustoa, sitä saa Eskimoilta lainaksi näihin melontoihin 10 EUR edulliseen kertahintaan, joka maksetaan vetäjälle käteisellä
(tasaraha!) paikan päällä. Vesillä voi liikkua kaksikolla, yksiköllä tai yksin kaksikolla, omalla, meiltä lainatulla tai kaverilta kaapatulla paatilla.

Aloitamme klo 18.00, jolloin viimeistään tulisi olla vajalla. Lähtö vesiltä tapahtuu 18.30. Tapaamisiin ei tarvitse sen kummemmin ilmoittautua, tulet vain ajoissa paikan päälle. Lisätietoa tapaamisista saat vetäjiltä tai allekirjoittaneelta. Lisätietoa inkkarisessioista, EsEs-vastuuhenkilöistä sekä alustavat teemat löytyvät täältä.

Terveisin Leena A EsEs pj
Kuukausitalkoot 23.5.!

23.05.2012

Hei Eskimot,

Tänään keskiviikkona 23.5. klo 18:00 järjestetään vajalla kuukausitalkoot. Luvassa on jälleen hikeä ja talkoopisteitä. Tavoitteena on palauttaa tukikohtaan siisteys ja järjestys sekä tarkastaa ja huoltaa varusteita ja kalustoa. Talkoogrillillä ja virvokkeilla kompensoidaan talkootöissä kadotetut kalorit.

Tervetuloa talkoisiin!
Kevään ensimmäinen koulutusretki 26.-27.5.

20.05.2012

Tervetuloa kevään ensimmäiselle koulutukselliselle melontaretkelle la-su 26.-27.5.2012 lähivesille. Lue lisää »
Pitkä ja tuskallinen meriretki 2012

07.05.2012

PC040063_editHiiumaan kierto 9.-15 (16.) heinäkuuta. Vaativa meriretki kestäville ja taitaville melojille.
Lue lisää »
Melontakausi avattu Eskimoissa

03.05.2012

Melontakausi saatiin avattua perinteisin menoin seuran aurinkoisissa kevättalkoissa 28.4. Laituri laskettiin vesille, siistittiin vaja ja sen ympäristö sekä hoidettiin jäsenpostitus. Tarkkaile siis postiasi, Eskimokalenteri ja 2012 jäsenlasku ovat matkalla sinullekin. Lämpimät kiitokset seuran puolesta aktiiviselle talkooväelle ja evästäjille!

Näin alkukaudesta on hyvä muistaa, että vedet ovat todella kylmiä vaikka aurinko jo lämmittää ilmaa. Varaathan riittävästi lämmintä, tuulen ja vedenpitävää vaatetta sekä juotavaa mukaan kevään ensimmäisille melontaretkille. Muista myös turvallisuus, pelastusliivien käyttö on meillä itsestään selvää, lisäksi reitinvalinnassa ja retken kestossa tulee huomioida keli ja lämpötila. Vältä myös yksin melomista, kaverista on paitsi juttuseuraa niin myös apua, jos kaikki ei menekään kuten Strömsössä...

Mukavia hetkiä hyvässä seurassa ja hienon harrastuksen parissa toivottaa pj Leena A!