Arkisto toukokuu, 2010

Kuukausitalkoot ke. 26. toukokuuta klo 18

25.05.2010

Tervetuloa kuukausitalkoihin! Luvassa poutaa säätä, siivousta,  pihatöitä ja grillausta.
Lähetä kuvia sivuille

25.05.2010

Tuliko räpsittyä kuvia melontakaudella? Laitetaan kuvat esille! Kerätään sivustolle kuvagalleria jäsenien omista kuvista.

Nyt on kuvien lähettäminen helppoa. Kuvia voidaan käyttää sivustolla sekä eskimotiedotteessa. Ja jos löytyy tarinaa esim. retkestä kuvien kera, voitte lähettää tekstitiedostotkin samalla lomakkeella.

Kuvien lähettämissivulle

Reskutus TiMe 8. kesäkuuta, klo 18 vesillä

23.05.2010

Harjoituksessa pyritään lähestymään todellista kaatumistapahtumaa ja paikaksi on valittu aallokkoaltis Miessaaren edusta: Lue lisää »
Roskaretki

18.05.2010

Sunnuntaina 23.5. klo 14-18 vajalta, vetäjänä Leena A.

Klo 14 lähdemme vajalta roskaretkelle, jonka tarkoitus on siivota melontareittimme rantoja irtoroskista, kuten muovit, pullot ym. Roskaretki on osa melojien ympäristönhoitotalkoita, joihin Eskimotkin haluaa osallistua.

Pyrkimys on kiertää sunnuntaina Suvisaariston lyhyt lenkki tai muu sopiva kierros. Pidämme retkellä yhden maatauon, joten ota evästä mukaan. Lisäksi tarvitset melonta- tai kumihanskat, roskapussin sekä mielellään tikun tai kepin, millä yletät kaislikkoon tms.

Mukaan lähtee ainakin yksi avokanootti, jossa on isommat jätesäkit roskia varten.

Retkelle ei tarvitse erikseen ilmoittautua, kokoontuminen vajalla viimeistään klo 14, lähtö vesiltä n. 14.15.

HUOM! Roskaretkestä saa talkoopisteen, joten kaikki mukaan!
TiMet pyörähtävät käyntiin

18.05.2010

Tiistaimelonnat pyörähtävät taas käyntiin. Ensimmäinen TiMe on VetäjäTiMe, jossa käydään läpi tiistaimelontojen vetämiseen liittyviä asioita. Tämä on varsinkin Sinulle, jolla on ollut ajatuksena vetää tiistaimelontoja tällä kaudella. TiMejä vetämällä saat kartutettua talkoopisteitäsi. Lue lisää »
Kirjaudu sisään