Arkisto lokakuu, 2009

Syysuutisia

23.10.2009

Kausi kallistuu jälleen kiistatta kohti kaamosta...

Viime lauantaina tukikohdassa ahersi 25 reipasta Eskimoa järjestämässä vajaa ympäristöineen talvikuntoon. Kiitos syystalkooväelle!

Karaistuneimmat Eskimot voivat jatkaa melontakautta vielä jäiden tuloon asti, sillä rannasta löytyy jälleen talvilaituri, jolta pääsee kahlaamatta kanoottiin.

Keskiviikkona kokoontui syyskokous keskustelemaan ja päättämään tulevan kauden toimintasuunnitelmasta, maksuista ja budjetista sekä valitsemaan Eskimoille puheenjohtajaa ja johtokuntaa kaudelle 2010.
Lue lisää »
Syystalkoot vajalla

16.10.2009

Eskimot, tervetuloa lauantaina Eskimovajalle syystalkoisiin!

Tavoitteena on siivota ja järjestää vaja ympäristöineen kuntoon talven varalle. Hommaa riittää myös "Eskimohuvilan" ja saunarakennuksen ympärillä. Viime talkoissa pätkittyjen pöllien pilkkominen saunapuiksi ja pinoaminen kuuluvat myös talkoo-ohjelmaan.

Jokasyksyinen suurponnistus, eli laiturin nosto kutsuu niinikään kaikkia muskelieskimoita saapumaan saappaineen, rukkasineen ja kankineen paikalle.

Talkooeskimoiden kaloritasapainosta pyritään huolehtimaan terveellisellä ja ravitsevalla grilliherkuttelulla virvokehuoltoa unohtamatta.

Tule paikalle!